કેળાનું શાક (Banana Sabji Recipe In Gujarati). Show only recipe names containing: Reset Sort. Make testy sabji of banana. હોમ; વીડિયો; સર્ચ; ઈ-પેપર; તમારા શહેરના લેટેસ્ટ સમાચાર અને ફ્રી ઈ-પેપર મેળવો. Install App. હોમ; વીડિયો; સર્ચ; ઈ-પેપર; ટૉપ ન્યૂઝ; મારું શહેર; માર� બટાટાની ચીપ્સ્ નું શાક એક એવી અલગ અને મજેદાર વાનગી છે જે થોડી કરકરી છે ને સાથે-સાથે સ્વાદિષ્ટ પણ છે, જેથી આ વા. બપોરના અલ્પાહાર . મકાઇના રોલ . આ મકાઇના રો� This video is unavailable.
Is shabji ko app upvash /fasting me bhi le sakte ho. Relish raw banana, the South Indian way! A simple, dry. #kachhekelekisubji, #कच्चेकेलेकीसब्जी, #poojakidesigujaratirecipes, sev tamate nu shaak banavvani rit, काजू . You can have કેળાનું શાક (Banana Sabji Recipe In Gujarati) using 7 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of કેળાનું શાક (Banana Sabji Recipe In Gujarati)
- It's 3 of કેળાં.
- Prepare 1 ચમચી of જીરુ.
- Prepare 1 ચમચી of લાલ મરચું.
- You need ચપટી of હીંગ.
- You need 1/2 ચમચી of હળદર.
- Prepare સ્વાદાનુસાર of મીઠું.
- It's જરૂર મુજબ of તેલ.
The Banana Sabzi (kele ki sabzi) has an awe-inspiring sweet-and-spicy flavour! Despite the unbelievable simplicity of this recipe and the super-fast procedure, the Kele ki Sabzi has a very enjoyable flavour, which will be loved by all. kele ki sabzi is also very convenient to prepare, because it makes use of. See recipes for વટાણા-બટેટાં નું શાક, મેથીની ભાજી નાં મુઠીયા નું શાક too. Gujarati Shaak Recipes, Gujarati Sabji. gujarati shaak recipes. gujarati sabji recipes.
કેળાનું શાક (Banana Sabji Recipe In Gujarati) step by step
- સૌપ્રથમ મૂકી તેમાં જીરું હળદર અને હિંગ ઉમેરો. અને તેને બરાબર મિક્સ કરો..
- હવે તેના પર લાલ મરચું નાખીને મિક્સ કરો. તો તૈયાર છે સ્વાદિષ્ટ કેળાનું શાક..
Shaak is how the Gujaratis call their subzis. With a unique combination of spices, a dash of jaggery and sometimes tamarind too, the shaaks have many tongue-tickling dimensions. Gujaratis also make use of a wide variety of veggies ranging from walor to kand in their dishes. Gujarati cuisine refers to the cuisine of the Gujaratis from India, who are predominant in western-India. The typical Gujarati Thali consists of Roti (a flat bread made from wheat flour), daal or kadhi, rice, and sabzi/shaak (a dish made up of different combinations of vegetables and spices, which may be stir fried, spicy or sweet).
Comments
Post a Comment